2013. január 4., péntek

NSO Könyvelés


Könyvelés Microsoft Navision rendszerben, rendszerében!
  
Cégünk a Navision Support Online Kft. szakértő csapata kiemelkedő számviteli, könyvelési, kontrolling tapasztalattal rendelkezik és ehhez erős IT támogatást biztosít a cégeink közötti napi szintű munkához. Amennyiben velünk szeretne könyveltetni, keressen minket bizalommal! A szerverre, Navisionre ne legyen gondja, azt mi biztosítjuk Önnek, ha nincsen még ilyen rendszere. Ha már rendelkezik ilyen rendszerrel, akkor mi könyvelünk Önnek a rendszerében, és emellett a support-ot is ellátjuk Önnek kedvezményesen!

Az ÁFA törvényi változásokat Ügyfeleink részére természetesen biztosítjuk, és az ABEV kapcsolatot is kialakítjuk.

Előnyök:
·      Minden okostelefonról, tablet-gépről és egyéb PC-ről, amely rendelkezik távoli asztal eléréssel, belenézhet a rendszerbe.
·  Jogszabályi változások nyomon követése. Cégünk folyamatosan frissíti a bérszámfejtéssel kapcsolatos változásokat, valamint a Navision rendszert.
·  Segíti cége növekedési esélyeit. Amennyiben az Ön vállalkozásának egyéb szolgáltatásra lesz a munkakapcsolat alatt szüksége ( Navision ERP bevezetés, a rendszer támogatása, oktatás stb. ), cégünk ezeket a  szolgáltatásokat tudja biztosítani, így Ön ezeket egy kézben tudhatja.
·     Nincsenek eltűnt számlák, bizonylatok. Amit Ön vagy dolgozója beszkennel, az kerül be a könyvelésbe, így megszűnik az állandó „én odaadtam, én nem kaptam meg” vita. Emellett szintén megszűnik a cégén belüli számlaelvesztés lehetősége.
·   Cégünk a Navision Support Online Kftszakértő csapata kiemelkedő számviteli, könyvelési, kontrolling tapasztalattal rendelkezik és ehhez erős IT támogatást biztosít a cégeink közötti napi szintű munkához. 

Árazás alapja

Tételszám arányos könyvelési díjjal szeretnénk dolgozni, mert ez mindkét fél számára konkrétan nyomon követhető a Navision-ben.  Emellett, az egyszerűbb tervezhetőségért, számolhat az alapszolgáltatásnál bizonylat darabszámmal is.

A tételszámok a következőkből tevődnek össze:
·         Kimenő vevői számlák tételsorai
·         Beérkező szállítói számlák tételsorai
·         Pénztár bizonylatok tételsorai
·         Bankok tételsorai
·         Tárgyi eszközök aktiválása és értékcsökkenése és egyéb mozgásai
·         Bérszámfejtés főkönyvi feladásai
·         Hóközi elhatárolások
·         Folyószámla rendezések
·         Vegyes főkönyvi feladások 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem keressen!

Köszönettel,
Regards,
Balázs Szenzenstein
                  General Manager
              Navision Support Online
                  +36/30-5710056
     balazssz@navisionsupportonline.com
        www.navisionsupportonline.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése